Foodies
Risotto met venkel
›
Recept van Pauline. Een echte risotto liefhebber. ingredienten (4 pers.) 300 gram risotto rijst 400 gram venkel 1 ui 1 prei 1/4 stuk...
Salade improvisé
›
Als je in een healthy period zit. Makkelijk en erg lekker. • Knoflook/Bosuitjes en of sjalotjes/fijngesneden basilicum/gedroogde tomaten ...
De Perfecte Vinaigrette
›
De basis: 3 delen olie en 1 deel azijn (zout en peper). Roer zout en azijn in een kommetje door elkaar tot het zout is opgelost (zout l...
Salade van Little Gem met sinaasappel en oranjebloesemwater
›
Ingrediënten: 4 kropjes little gem-sla 2 sinaasappels 4 el sinaasappelsap 2 el citroensap 1 el oranjebloesemwater 1 el poedersuiker 1/...
Sla met geroosterde pompoen en venkel
›
1 kleine flespompoen 2 el olijfolie 1 flinke teen knoflook, geperst mespunt gedroogde chilivlokken 1 venkelknol 150 g gemengde sla 1...
Bulgur-kikkererwtensalade (tips voor Gourmetten)
›
Bijgerecht voor 6 personen 150 g bulgur 400 g kikkererwten, uit blik 1 bosui, in ringetjes 1/2 komkommer, in dunne korte reepjes 100 g ...
Witlofsalade met blauwe geitenkaas en peer
›
100 g blauwe geitenkaas in kleine blokjes 2 zachte handperen, geschild in kleine blokjes 50 g walnoten, grof gehakt 6 stronkjes witlof in...
Oosterse salade
›
100 gr taugé• 100 gr peultjes• 2 rode uien• 2 stengels bosui• 100 gr taugé• 4 paddenstoelen• ½ Chinese kool• 1 stokbrood• 200 gr geraspte ...
Waterkerssalade met geroosterde pompoen en geitenkaas
›
1/2 flespompoen, geschild en zaad verwijderd 1 el extra vergine olijfolie peper uit de molen en grof zeezout 1 el roomboter 1 el suiker ...
Een herfstsalade met appel, witlof en gedroogde vijgen
›
1 krop eikenbladsla• 1 rode appel, geschild klokhuis verwijderd en in dunne partjes• 2 gedroogde vijgen, in plakjes• 2 stronkjes witlof, bla...
Draadjesvlees
›
Altijd lekker. Zelf maak ik het op de automatische piloot (meestal 's morgensvroeg), denk ook dat iedereen dit recept heeft, maar toch.....
Amarenen-mascarponetaart
›
Ingrediënten voor ca 16 stukken Olie voor de gebakschaal 125 g amarettini (Italiaanse amandelkoekjes) 250 g pure chocolade (minstens 70 ...
Mom's Apple Pie
›
Cauliflower Bengali Style
›
1 medium sized cauliflower cut into medium sized pieces 2 tsp Panch pooran (5 spice mixture) 2 tsp Cumin powder 1 tsp chilly powder – a...
Bloodymary shooters met garnalen
›
Ingredienten 400 milliliter tomatensap 2 theelepel(s) citroensap 4 stuk(s) bleekselderij stengels 1 stuk(s) rode ui 2 theelepel(s) rod...
Pulao (spiced rice) – peas or carrots (or both) with spices
›
Use basmati rice (tilde) when cooking a pulao and you can use any spice and vegetable(s) of your choice. With pulao you use the...
Tomato chutney
›
This chutney comes from Bengal (north east India) and served after all the main courses and just before dessert as palate cleansers accompa...
›
Home
View web version