Foodies

Risotto met venkel

›
Recept van Pauline. Een echte risotto liefhebber. ingredienten (4 pers.) 300 gram risotto rijst 400 gram venkel 1 ui 1 prei 1/4 stuk...

Salade improvisé

›
Als je in een healthy period zit. Makkelijk en erg lekker. • Knoflook/Bosuitjes en of sjalotjes/fijngesneden basilicum/gedroogde tomaten ...

De Perfecte Vinaigrette

›
De basis: 3 delen olie en 1 deel azijn (zout en peper). Roer zout en azijn in een kommetje door elkaar tot het zout is opgelost (zout l...

Salade van Little Gem met sinaasappel en oranjebloesemwater

›
Ingrediënten: 4 kropjes little gem-sla 2 sinaasappels 4 el sinaasappelsap 2 el citroensap 1 el oranjebloesemwater 1 el poedersuiker 1/...

Sla met geroosterde pompoen en venkel

›
1 kleine flespompoen 2 el olijfolie 1 flinke teen knoflook, geperst mespunt gedroogde chilivlokken 1 venkelknol 150 g gemengde sla 1...

Bulgur-kikkererwtensalade (tips voor Gourmetten)

›
Bijgerecht voor 6 personen 150 g bulgur 400 g kikkererwten, uit blik 1 bosui, in ringetjes 1/2 komkommer, in dunne korte reepjes 100 g ...

Witlofsalade met blauwe geitenkaas en peer

›
100 g blauwe geitenkaas in kleine blokjes 2 zachte handperen, geschild in kleine blokjes 50 g walnoten, grof gehakt 6 stronkjes witlof in...

Oosterse salade

›
100 gr taugé• 100 gr peultjes• 2 rode uien• 2 stengels bosui• 100 gr taugé• 4 paddenstoelen• ½ Chinese kool• 1 stokbrood• 200 gr geraspte ...

Waterkerssalade met geroosterde pompoen en geitenkaas

›
1/2 flespompoen, geschild en zaad verwijderd 1 el extra vergine olijfolie peper uit de molen en grof zeezout 1 el roomboter 1 el suiker ...

Een herfstsalade met appel, witlof en gedroogde vijgen

›
1 krop eikenbladsla• 1 rode appel, geschild klokhuis verwijderd en in dunne partjes• 2 gedroogde vijgen, in plakjes• 2 stronkjes witlof, bla...

Draadjesvlees

›
Altijd lekker. Zelf maak ik het op de automatische piloot (meestal 's morgensvroeg), denk ook dat iedereen dit recept heeft, maar toch.....

Amarenen-mascarponetaart

›
Ingrediënten voor ca 16 stukken Olie voor de gebakschaal 125 g amarettini (Italiaanse amandelkoekjes) 250 g pure chocolade (minstens 70 ...

Mom's Apple Pie

›

Cauliflower Bengali Style

›
1 medium sized cauliflower cut into medium sized pieces 2 tsp Panch pooran (5 spice mixture) 2 tsp Cumin powder 1 tsp chilly powder – a...

Bloodymary shooters met garnalen

›
Ingredienten 400 milliliter tomatensap 2 theelepel(s) citroensap 4 stuk(s) bleekselderij stengels 1 stuk(s) rode ui 2 theelepel(s) rod...

Pulao (spiced rice) – peas or carrots (or both) with spices

›
Use basmati rice (tilde) when cooking a pulao and you can use any spice and vegetable(s) of your choice. With pulao you use the...

Tomato chutney

›
This chutney comes from Bengal (north east India) and served after all the main courses and just before dessert as palate cleansers accompa...
›
Home
View web version
Powered by Blogger.