Spaghetti (my try out)
Nog zo'n gerecht waar je eindeloos mee kunt varieren.
|
cocktailgarnalen |
- Uien (sjalotjes) en knoflook bakken in olie
- Toevoegen lepel sambal, lepel suiker (gebruik altijd rietsuiker) en twee maggiblokjes
- Meebakken: halve courgette (in kleine stukjes gesneden), gedroogde tomaten (in olie van AH) in kleine stukjes snijden en toevoegen.
- Cocktailgarnalen en kreeftstaartjes toevoegen. De kreeftstaartjes wat kleiner snijden. Niet teveel, misschien zelfs niet en/en.
- Gekookte spaghetti erbij (spaghetti na afhalen roeren met wat olie, belangrijk om spaghetti niet te gaar te koken).
- Goed doorroeren (evt. wat extra olijfolie) en toevoegen, verse basilicum, kappertjes, in blokjes gesneden feta.
|
onmisbaar, basilicum |
- Opdienen en eventueel erover pecorino (vind ik persoonlijk erg lekker, pittige smaak) of parmezaanse kaas. Is niet echt nodig want er zit al feta in. Niet teveel smaken door elkaar.
- Eten met Rucolasalade (met een frisse citroen-dressing en niet te veel ingredienten in de salade, de spaghetti heeft al veel smaak)
|
beste spaghetti |
source: me just trying something out (reminder 4 me: artisjok, mozzarella, oregano, munt, sardientjes, salie, knoflookcroutons, ansjovis, chiliolie)