Dulce de Leche
Mijn eerste kennismaking met dit product was met een potje dat ik bij de Bijenkorf had gekocht. Ze hadden toen een Argentinie maand (best jammer dat ze dat niet vaker doen, zo'n themamaand). Dit filmpje laat zien hoe je het zelf kan maken. Ik wist het al en heb het ook al een keer gemaakt, maar toch handig om te weten. Het moet me van het hart dat ik moeilijk - om heel veel redenen - naar dit filmpje kan kijken. Heb een beetje de neiging om iets nasty's te zeggen, maar dat doe ik niet. Waardeer toch iedereen die geweldige instructiefilmpjes met ons wil delen (al hebben ze natuurlijk wel een commercieel belang). En de comments die ze af en toe krijgen - my god.... over a food instruction film - is gewoon te gek voor woorden. Echt de downside van You Tube. Anyway, probeer je niet te ergeren maar kijk hoe je deze Argentijnse specialiteit zelf kan maken (want.... best duur om de geimporteerde potjes te kopen, zeker wel 6 of 7 euro, en zo'n blikje gecondenseerde melk kost je maar 2 euro). Het is heerlijk op brood... en probeer er NIET van te snoepen tussendoor... lots of calories, en niet iedereen is gezegend met een snelle stofwisseling. Hahahahaha.