Uien (sjalotjes)
Maggiblokjes
Courgette
Gedroogte tomaten (in olie van AH)
Cocktailgarnalen en/of Kreeftstaartjes
Kappertjes
Verse basilicum
Feta
Rucola
Spaghetti of Fettuchine
Uien (sjalotjes) en knoflook bakken in olie. Toevoegen lepel sambal, lepel suiker en twee maggiblokjes· Meebakken: halve courgette (in kleine stukjes gesneden), gedroogde tomaten (in olie van AH) in kleine stukjes snijden en toevoegen. Cocktailgarnalen en kreeftstaartjes toevoegen. De kreeftstaartjes wat kleiner snijden. Gekookte spaghetti erbij (spaghetti na afhalen roeren met wat olie, belangrijk om spaghetti niet te gaar te koken). Goed doorroeren (evt. wat extra olijfolie) en toevoegen, verse basilicum, kappertjes, in blokjes gesneden feta. Opdienen en eventueel erover pecorino of parmezaanse kaas. Is niet echt nodig want er zit al feta in. Niet teveel smaken door elkaar. Eten met Rucolasalade.
Bron moi, soms doe je maar wat en dan is het verrassend lekker en vervolgens vergeet je het op te schrijven.. zo gaat dat.