200 gr hollandse garnalen
1/2 kleine komkommer
1/2 sinaasappel
2 eetl verse dille, fijngehakt
zout, versgemalen peper
75 gr waterkers
100 gr griekse yoghurt
2 eetl olijfolie, extra vierge
mespunt chilipeper
Schil de komkommer en snijd het stuk in de lengte doormiden. Schraap de zaadjes eruit en snijd de komkommer in klein blokjes. Rasp 1 tl oranjeschil van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Schep in een kom de komkommer met de geraspte sinaasappelschil, dille en 2 eetl sinaasappelsap door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Verwijder de grove takjes uit de waterkers. Leg in vier rechte whiskeyglazen een laagje van waterkersblaadjes. Schep de helft van de garnalen erop en verdeel de komkommer erover. Schep de rest van de garnalen erop. Roer de yoghurt los met de olijfolie en breng het sausje pittig op smaak met zout, peper en chilipoeder. Schep in elk glas een lepel van het sausje.