Iets simpels als Nasi Goreng heb ik altijd trek in. In Indonesie wordt het ook als ontbijt geserveerd.. No problem what so ever for me. Yummy. Hier een demonstratie van Lonny.
Zelf "doe ik altijd maar iets", hahaha. Indo-eigen geloof ik. Basis altijd ui/knoflook in de blender. Olie in de wok. Beetje suiker toevoegen. Dan uimengsel, sambal, trassi, gember (djahe), ketoembar.
Kipfilet/garnalen meebakken. Rijst toevoegen. Goed roeren. Ketjap toevoegen. Ook weleens geexperimenteerd met gedroogde vis (djambal zie hier link ). Als ik toevallig ontbijtspek heb gebruik ik dat ook weleens. Ben niet consistent met dit recept maar het smaakt me altijd.
Zelf "doe ik altijd maar iets", hahaha. Indo-eigen geloof ik. Basis altijd ui/knoflook in de blender. Olie in de wok. Beetje suiker toevoegen. Dan uimengsel, sambal, trassi, gember (djahe), ketoembar.
Kipfilet/garnalen meebakken. Rijst toevoegen. Goed roeren. Ketjap toevoegen. Ook weleens geexperimenteerd met gedroogde vis (djambal zie hier link ). Als ik toevallig ontbijtspek heb gebruik ik dat ook weleens. Ben niet consistent met dit recept maar het smaakt me altijd.