Foodies

Mussels in coconut broth



Links
My recipe
The New York Time
Food Network
Taste Australia
Serious Eats




Newer Post Older Post Home

Useful info

Useful info

Cooking courses

  • Dapur Saya
  • Hoe kweek ik basilicum
  • Indische keuken van Rien
  • Indokok
  • Keizer Culinair
  • Koken in Rotterdam
  • Koken op maat
  • Kookfabriek
  • Kooklokaal
  • Kookstudio
  • Kookstudio25
  • Nasi Kuning
  • Overzicht workshops
  • Smaak
  • Smaak van het Zuiden
  • Smaakzaam (workshops)
  • Studio Kookgaag
  • Taste of Okura
  • Thaise Kookles
  • Toek Toek

Cook Demonstrations

  • America's Test Kitchen
  • Best Cook Videos
  • Caribbean Cooking
  • Chef Harpal Singh Sokhi
  • Cook Fresh Food
  • Cooking with Alia
  • Dani Spies
  • Divers Aziatisch eten
  • Epicurious
  • Eugenie Kitchen
  • Flavours of Singapore
  • Foodland
  • Foodtube
  • Foodwishes, chef John
  • Joy of Baking
  • Kendra's Easy Cooking
  • Koken met Dorus
  • Kookse TV
  • Laura Vitale
  • Michael's Home Cooking
  • Off the roads of Italy
  • Show me the curry

Labels

Aardappelen Aardbeien Aardbeien Cupcake Allerhande Amuse Ananas Antillen Appel Appeltaart Appetizers and Snacks Avocado Babyvoeding Barbeque Basics Basis Biefstuk Bijgerecht Biologisch Biologische Supermarkt Blogs Blue Marlin Marina Bonen Borrelhapjes Braun Brood Burger Cake Cees Holtkamp Chef John Chinees Ching He Huang Chocolade Chocolade Mousse Ciro and Salvatore Cocktails Conversions Cookware Coq au vin Couscous Creme Anglaise Creme Brulee Curry Dadels David Lebovitz Debby Koudenburg Deegwaren Dessert Dieet Dim Sum Dip Divers Drank Dressing Dulce de Leche DVD Eclairs Eggnog Egyptisch Dessert Eieren Falafel Feestdagen Food and Wine Frans Frituur Fruit Ganache Gebak Gehakt Gehaktballetjes Gezond Gordon Ramsay Gourmetten Gratin Grieks Groenten Hapjes Hartige taart Healthy High Tea Holly Holtkamp Hoofdgerecht Ice topping Iced Tea Iles Flottant Indiaas Indonesisch Internationaal Italiaans Jam Jamie Oliver Japans John Burton Race Joy of Baking Julie and Julia Kaas Kabeljauw Kalfsvlees Kip Koekjes Koken met Drank Koken met Fruit Kookboeken Koriander Kruiden Laduree Laura Vitale Link Little Paris Kitchen Lonny Lunchgerecht Macarons Makkelijk Mango Markets Marokkaans Masterchef Australia Maten Mayonaise Mediterraans Meringues Mevrouw Gerritsen Mexicaans Nagerecht News Nigella Lawson Noord Afriika Noten Ontbijt Oosters Ovenschotel Paddenstoelen Paris Partysnacks Pasta Peren Peulvruchten Pie Dough Pierre Herme Pizza Poh´s kitchen Prei Priya Pruimentaart Quiche Quiche Lorraine Rachel Khoo Rauwkost Restaurants Rick Stein Risotto Rundvlees Salade Sauzen Scampi Scones Shrimps Smoothies Snacks Snel Klaar Snippet Soep Soezen Spaans Starter Stoofgerecht Strawberry Pie Surinaams Sushi Taarten Tapas Thais Tips Tompoezen TV Programma Vanille Extract Vanillesaus Varkensvlees Vegetarisch Vietnamees Vis Vlees Voorgerechten Websites Winterkost Wok Yoghurt You Tube Zeevruchten Zoete drankjes Zuivel

Basics

  • Fahrenheit to Celsius
  • How do you carve a turkey
  • How to cut an onion
  • How to fold egg white into batter
  • How to get rid of fruit flies
  • How to make Aioli
  • How to make chili mayonaise
  • How to make perfect scrambled eggs
  • How to save tomato seeds
  • Knife skills
  • Kruiden A-Z
  • Kruiden bewaren
  • More about eggs
  • Ounces to Cups
  • Ounces to grams
  • Pizza dough
  • Room in alle soorten
  • Room van Engels naar Nederlands
  • Roux
  • Weight and Measures
  • Whipping egg whites

Popular

  • Garnalen-kerriesoep met rijst
    6 personen 15 min bereidingstijd + 20 min koken 12-18 rauwe grote diepvriesgarnalen, ontdooid 1 el olijfolie 2 bosuitjes, in ringen ...
  • Bonenschotel met gekruide tomatensaus
    Hoofdgerecht voor 4 personen 450 g diepvries tuinbonen 1 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 2 sjalotjes, gesnipperd 100 g m...
  • Aardappelzetmeel, potato starch, Maizena
    Heel handige info. Avtar Superstore
  • Chocolademousse
    Allerhande Demonstraties
  • Amarenen-mascarponetaart
    Ingrediënten voor ca 16 stukken Olie voor de gebakschaal 125 g amarettini (Italiaanse amandelkoekjes) 250 g pure chocolade (minstens 70 ...
  • How to make a Big Mac
    I am absolutely not a Big Mac Fan. I remembered one time I ordered a fishburger, ate it without looking and discovered they gave me a burger...
  • Beer-battered prawns with mango salsa
    Mango salsa 1 mango, peeled, pitted and chopped 1/2 cup chopped scallions 1/2 small red chili pepper, seeded and chopped 3 tablespoons l...
  • Gambero Mandorlato
    Just had to place this recipe on the blog. Firstly, I love gamba´s and furthermore, this looks special and quite new to me. The batter with ...
  • Tomato chutney
    This chutney comes from Bengal (north east India) and served after all the main courses and just before dessert as palate cleansers accompa...
  • Chocolate Mousse
    Six to eight servings Adapted from  Mastering the Art of French Cooking  (Knopf) by Julia Child. I tried to reduce the amount of butter...

Pageviews

Restaurants

  • Blue Marlin Ibiza
  • Capion, Millau France
  • Envy Amsterdam
  • Fouquet Paris
  • Han Tin, The Hague
  • Istana, The Hague
  • La Pizza, Rotterdam
  • La Stanza, Rotterdam
  • Lux, Rotterdam
  • Momiji, The Hague
  • Per Se, New York
  • Tai Wu, Rotterdam
  • Taillevent, Paris
  • The Elite 100 restaurants
  • Yamazato, Amsterdam

Blog Archive

Verrukkulluk

Verrukkulluk

Foodart

Foodart

Zomerkoninkje

Zomerkoninkje

Links

  • Anthony Bourdain
  • Aziatische Ingredienten
  • Bakforum
  • Baking on the Brain
  • BBC Food
  • Blogo
  • Broadway Market UK
  • Cake Wardrobe
  • Chef's in the UK
  • Cherrapeno
  • Chocolate and Zucchini
  • Chocolate Warehouse
  • Chunk of Cheese
  • Coco and Me
  • Cookin with Corey
  • Cooking 4 all seasons
  • Coquinaria
  • Culinair Atelier
  • Cupcakes 1
  • Cupcakes 2
  • Daily Ampersand
  • David Lebovitz, blogs he is reading
  • De Chef
  • De Gevulde Olijf
  • De Puddingclub
  • De vlam in de pan
  • Delia Online
  • Delicious Days
  • Delicious Magazine
  • Dorie Greenspan
  • Excellent eten
  • Food and Spice
  • Food-n-More
  • Foodbeam
  • Foodtube
  • Gizzi Erskine
  • Google Helpforum
  • Gourmandia
  • Guacemole recipes
  • Gusto Cultura
  • Heavenly Choc
  • Herberg de Ketel en de Kurk
  • High Tea Tips
  • Iens
  • In Jennie's Kitchen
  • Indian Food Recipes
  • Indisch Kookboek
  • Ingredienten
  • Jamie Magazine
  • Janneke Vreugdenhil NRCNEXT
  • Janneke's Receptenpagina
  • Japanse Keukenmessen
  • Japanse Winkeltje
  • Jarreau Patisserie Den Haag
  • Joel Robuchon
  • Joy of Baking
  • Kaas onder de aandacht
  • Kajal's Dreams
  • Klary Koopmans
  • Koekela
  • Koken en zo
  • Koken met Karin
  • Koken met Koos
  • Koken voor mijn dochter
  • Kook Jij
  • Kookboek kopen
  • Kookboek voor nette mensen
  • Kookkeuken
  • Kookmeisje
  • La Cucina
  • La Tartine Gourmande
  • Laduree Paris
  • Leraman Producten (Surinaams)
  • Liefde gaat door de maag
  • Maaike van Kessel
  • Martha Stewart
  • Mevrouw Gerritsen
  • Nature and More
  • Nordjus
  • Olivier Roellinger
  • Pat van den Wall Bake-Thompson
  • Patisserie Holtkamp Amsterdam
  • Patisserie Holtkamp Maassluis
  • Pierre Herme
  • Receptenweb
  • Roy's Recepten
  • Sarah aan de Kook
  • Schmidt Zeevis
  • Selamat Datang
  • Smaakvol Plezier
  • Smulweb
  • Sushi
  • Sushi Divers
  • Taartenshop
  • Tangerine Eats
  • Tante Lenny's kookhoekje
  • Taste The Wine Bar
  • Tea Travels
  • Thais eten
  • The Busty Baker
  • The Chef is Cooking at Home
  • The Gourmand Mom
  • This is Naive
  • Titli's Busy Kitchen
  • Truly Scrumptiousness
  • Uchiyama
  • Vegatopia
  • Vegetarisch Menu
  • Werelds Koken
  • Wildplukker
  • Yummy 4 Tummy
  • Zus en Zo

Yummie

Yummie

Stilleven

Stilleven

Koken met bloemen

Koken met bloemen

My Blog List

  • Carolines blog
    Citroencake met maanzaad
    5 years ago
  • Chez Loulou
    Camembert de Normandie Fermier
    5 years ago
  • Cooking with Mrs K
    It's been a while...
    14 years ago
  • David Lebovitz
    paris book event – june 29, 2025
    2 weeks ago
  • De kookschriften van oma Bea Thein
    Dadar kepiting - Krab met ei
    14 years ago
  • Emily'S Cooking (Makan2) Foray
    Squid salad with lime, cilantro, mint and mizuna
    5 years ago
  • Er mag wel weer wat af
    Sambal van tante Toetie
    5 weeks ago
  • Favoriete recepten uit de keuken van 'oma' Lidy
    Ajam Setan (hete kip)
    6 years ago
  • Food Wishes, Chef John
    Roasted Rhubarb Salmon – Makes a Much Better Sauce than Sword
    3 weeks ago
  • Harry in de Keuken
    Oreo Cheesecake
    10 years ago
  • Herberg De Ketel en de Kurk
    Groente kweken in de winter, een evaluatie
    10 years ago
  • Home - Cookfreshfood
    Schaatsen 2017
    7 years ago
  • Jolande kookt!
    Ontbijten buiten de deur? Dit zijn de 10 trends van 2025
    1 month ago
  • just-cook-ing
    Nieuwe site!
    13 years ago
  • Kell's Kitchen
    Winnaar Rosti Mepal Winactie
    11 years ago
  • Le blog de Clementine
    Peperoni cruschi (poivrons croquants) Comment les préparer à la maison ?
    18 hours ago
  • receptenenzo
    gesmoorde tomaten
    10 years ago
  • RESEP CAMPUR +++
    Manicotti Menu Simpel Dan Mewah
    11 years ago
  • Slate Food
  • Steve's Cooking
    Wild Alaskan Sockeye Salmon with Chickpeas in a Tomato Tarragon Coconut Sauce, Jasmine rice & Lemon Yogurt by Steven Dolby
    6 years ago
  • StrawBerry CAKE
    I'm MOVIN.....
    13 years ago
  • Sweet Freak©
    Let's be social
    10 years ago
  • Wat ik gegeten heb
    De belofte aan mijn zus
    3 months ago
  • Weekend Bakery
    Fantastische Walnoten Karameltaart: Versie 2.0
    2 weeks ago
Awesome Inc. theme. Powered by Blogger.