- 2 tl Dijonmosterd
- 1 teen geperste knoflook
- 3 el olijfolie
- 1 el rodewijn azijn
Sesam-gemberdressing
- 50 ml limoensap
- 1 tl rietsuiker
- 1 cm gemberwortel, fijngeraspt
- 1 el sesamzaad
- 1 flinke geperste teen knoflook
- 3 el Thaise vissaus
Balsamicodressing met kappertjes
- 3 el olijfolie
- 1 el uitgelekte kappertjes
- 1 el witte balsamicoazijn met wat zout en versgemalen peper
Sinaasappelvinaigrette
- 1 el witte-wijnazijn
- het sap en rasp van 1 sinaasappel
- 3 el olijfolie
- 2 tl Dijonmosterd
Romige citroendressing
- 1 fijngehakt lente-uitje
- het sap en rasp van een halve citroen
- 3 el mayonaise
- 3 el karnemelk
Honing-mosterddressing
- 1 el honing
- 1 el rodewijnazijn
- een paar blaadjes tijm
- 2 tl grove mosterd
- 3 el olijfolie
- zout en versgemalen peper
Basic vinaigrette