Voor ca 12 taartjes• boter om in te vetten• 1 el bloem• 400 g kant-en-klaar bladerdeeg• 1 ei, losgeklopt• 3 el uien- of tomatenrelish• 3 ronde geitenkaasjes, elk 115 g in plakken• olijfolie, om te besprenkelen•peper
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet 2 grote bakplaten in.
Snijd op een licht bebloemd werkblad 12 cirkels met een diameter van 7,5 cm uit het deeg.
Leg de cirkels op de bakplaten. Druk met een ronde vorm met een diameter van 5 cm zachtjes op de deegcirkels, op ca 1 cm van de rand.
Bestrijk de cirkels met het losgeklopte ei en prik er enkele malen met een vork in. Bestrijk de binnenste cirkels met een beetje relish en leg er een plakje geitenkaas op. Besprenkel met de olie en bestrooi met een beetje peper.
Bak de taartjes 8-10 minuten in de oven, of tot het deeg knapperig is en de kaas bubbelt. Serveer warm.