200 gr. champignons
1 rode peper
1 groene peper
3 bosuitjes
1 rode paprika
1 gele paprika
2 teentjes knoflook
150 gr. peultjes
150 gr. worteltjes
250 gr. broccoli
1 kleine Chinese kool
2 el. olijfolie of wokolie
peper en zout
2 el. ketjap
1 tablet kruidenbouillon
2 el. vers gehakte koriander
Bereiding Goed gevulde groentenwok
Borstel of veeg de champignons schoon en halveer ze dan.Snijd de pepers, zonder de zaadjes, in stukjes. Verdeel de bosuitjes in stukjes van 2-3 cm. Snijd de paprika, zonder zaadjes, in reepjes en hak de gepelde teentjes knoflook fijn. Haal de peultjes af, verdeel de broccoli in roosjes en snijd de kool in repen.
Kook de peultjes en broccoli 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de champignons, rode peper, bosui, paprika, knoflook, peultjes, broccoli, en kool 3 minuten. Voeg peper, zout, ketjap en bouillon toe en stoof zachtjes 3 minuten. Serveer de wokschotel bestrooid met de koriander.
Tip: het lekkerst met gewone witte rijst