Foodies

Macarons







Newer Post Older Post Home

Useful info

Useful info

Cooking courses

  • Dapur Saya
  • Hoe kweek ik basilicum
  • Indische keuken van Rien
  • Indokok
  • Keizer Culinair
  • Koken in Rotterdam
  • Koken op maat
  • Kookfabriek
  • Kooklokaal
  • Kookstudio
  • Kookstudio25
  • Nasi Kuning
  • Overzicht workshops
  • Smaak
  • Smaak van het Zuiden
  • Smaakzaam (workshops)
  • Studio Kookgaag
  • Taste of Okura
  • Thaise Kookles
  • Toek Toek

Cook Demonstrations

  • America's Test Kitchen
  • Best Cook Videos
  • Caribbean Cooking
  • Chef Harpal Singh Sokhi
  • Cook Fresh Food
  • Cooking with Alia
  • Dani Spies
  • Divers Aziatisch eten
  • Epicurious
  • Eugenie Kitchen
  • Flavours of Singapore
  • Foodland
  • Foodtube
  • Foodwishes, chef John
  • Joy of Baking
  • Kendra's Easy Cooking
  • Koken met Dorus
  • Kookse TV
  • Laura Vitale
  • Michael's Home Cooking
  • Off the roads of Italy
  • Show me the curry

Labels

Aardappelen Aardbeien Aardbeien Cupcake Allerhande Amuse Ananas Antillen Appel Appeltaart Appetizers and Snacks Avocado Babyvoeding Barbeque Basics Basis Biefstuk Bijgerecht Biologisch Biologische Supermarkt Blogs Blue Marlin Marina Bonen Borrelhapjes Braun Brood Burger Cake Cees Holtkamp Chef John Chinees Ching He Huang Chocolade Chocolade Mousse Ciro and Salvatore Cocktails Conversions Cookware Coq au vin Couscous Creme Anglaise Creme Brulee Curry Dadels David Lebovitz Debby Koudenburg Deegwaren Dessert Dieet Dim Sum Dip Divers Drank Dressing Dulce de Leche DVD Eclairs Eggnog Egyptisch Dessert Eieren Falafel Feestdagen Food and Wine Frans Frituur Fruit Ganache Gebak Gehakt Gehaktballetjes Gezond Gordon Ramsay Gourmetten Gratin Grieks Groenten Hapjes Hartige taart Healthy High Tea Holly Holtkamp Hoofdgerecht Ice topping Iced Tea Iles Flottant Indiaas Indonesisch Internationaal Italiaans Jam Jamie Oliver Japans John Burton Race Joy of Baking Julie and Julia Kaas Kabeljauw Kalfsvlees Kip Koekjes Koken met Drank Koken met Fruit Kookboeken Koriander Kruiden Laduree Laura Vitale Link Little Paris Kitchen Lonny Lunchgerecht Macarons Makkelijk Mango Markets Marokkaans Masterchef Australia Maten Mayonaise Mediterraans Meringues Mevrouw Gerritsen Mexicaans Nagerecht News Nigella Lawson Noord Afriika Noten Ontbijt Oosters Ovenschotel Paddenstoelen Paris Partysnacks Pasta Peren Peulvruchten Pie Dough Pierre Herme Pizza Poh´s kitchen Prei Priya Pruimentaart Quiche Quiche Lorraine Rachel Khoo Rauwkost Restaurants Rick Stein Risotto Rundvlees Salade Sauzen Scampi Scones Shrimps Smoothies Snacks Snel Klaar Snippet Soep Soezen Spaans Starter Stoofgerecht Strawberry Pie Surinaams Sushi Taarten Tapas Thais Tips Tompoezen TV Programma Vanille Extract Vanillesaus Varkensvlees Vegetarisch Vietnamees Vis Vlees Voorgerechten Websites Winterkost Wok Yoghurt You Tube Zeevruchten Zoete drankjes Zuivel

Basics

  • Fahrenheit to Celsius
  • How do you carve a turkey
  • How to cut an onion
  • How to fold egg white into batter
  • How to get rid of fruit flies
  • How to make Aioli
  • How to make chili mayonaise
  • How to make perfect scrambled eggs
  • How to save tomato seeds
  • Knife skills
  • Kruiden A-Z
  • Kruiden bewaren
  • More about eggs
  • Ounces to Cups
  • Ounces to grams
  • Pizza dough
  • Room in alle soorten
  • Room van Engels naar Nederlands
  • Roux
  • Weight and Measures
  • Whipping egg whites

Popular

  • Terrine met pistache en cantharellen
    1 kg cantharellen 200 ml kalfsfond, potje 2 el cognac 200 ml room olie, om in te bakken 2 sneetjes witbrood zonder korst 2 el melk 2 ...
  • Aardappel-knolselderijpuree
    Bron: elle eten Voor 6 personen 45 min bereidingstijd 1 kg knolselderij 500 g kruimige aardappels, geschild 2 tenen knoflook 50 g z...
  • Perentaart
    Een heerlijke taart voor een speciale maaltijd. U kunt in plaats van de hazelnoten gemalen amandelen gebruiken. Als de vulling te dik is h...
  • Draadjesvlees
    Altijd lekker. Zelf maak ik het op de automatische piloot (meestal 's morgensvroeg), denk ook dat iedereen dit recept heeft, maar toch.....
  • Dadeltaart van Bagels and Beans
    Heerlijke zoete taart. Dit recept heb ik van de website van Bagels and Beans, maar het is een algemeen recept. Zie nauwelijks verschil, dus ...
  • Eisbein
    Heeeel lekker volgens hem. Hamschijf Varkenskluif op Karinthische wijze bereid. Heb het nog nooit gemaakt, maar voor het ik het verlies hier...
  • Eggplant Parmesan
    Ook weer een leuk en makkelijk recept van dit Italiaans koppel. Net als Laura Vitale heeft hij ook zijn persoonlijke slogan. This is the wa...
  • (Bretonse) Appeltaart Cees Holtkamp
    Taartvorm van 24 cm 125 gr boter, 125 gr basterdsuiker, 3 gr zout, half ei, eetlepel water, 15 gr, 250 gr patentbloem, 10 gr b...
  • Venkel-zalmtaart
    8 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid 2 el paneermeel 500 g venkel, in smalle reepjes 125 g creme fraiche zout en versgemalen peper 3...
  • Bloodymary shooters met garnalen
    Ingredienten 400 milliliter tomatensap 2 theelepel(s) citroensap 4 stuk(s) bleekselderij stengels 1 stuk(s) rode ui 2 theelepel(s) rod...

Pageviews

Restaurants

  • Blue Marlin Ibiza
  • Capion, Millau France
  • Envy Amsterdam
  • Fouquet Paris
  • Han Tin, The Hague
  • Istana, The Hague
  • La Pizza, Rotterdam
  • La Stanza, Rotterdam
  • Lux, Rotterdam
  • Momiji, The Hague
  • Per Se, New York
  • Tai Wu, Rotterdam
  • Taillevent, Paris
  • The Elite 100 restaurants
  • Yamazato, Amsterdam

Blog Archive

Verrukkulluk

Verrukkulluk

Foodart

Foodart

Zomerkoninkje

Zomerkoninkje

Links

  • Anthony Bourdain
  • Aziatische Ingredienten
  • Bakforum
  • Baking on the Brain
  • BBC Food
  • Blogo
  • Broadway Market UK
  • Cake Wardrobe
  • Chef's in the UK
  • Cherrapeno
  • Chocolate and Zucchini
  • Chocolate Warehouse
  • Chunk of Cheese
  • Coco and Me
  • Cookin with Corey
  • Cooking 4 all seasons
  • Coquinaria
  • Culinair Atelier
  • Cupcakes 1
  • Cupcakes 2
  • Daily Ampersand
  • David Lebovitz, blogs he is reading
  • De Chef
  • De Gevulde Olijf
  • De Puddingclub
  • De vlam in de pan
  • Delia Online
  • Delicious Days
  • Delicious Magazine
  • Dorie Greenspan
  • Excellent eten
  • Food and Spice
  • Food-n-More
  • Foodbeam
  • Foodtube
  • Gizzi Erskine
  • Google Helpforum
  • Gourmandia
  • Guacemole recipes
  • Gusto Cultura
  • Heavenly Choc
  • Herberg de Ketel en de Kurk
  • High Tea Tips
  • Iens
  • In Jennie's Kitchen
  • Indian Food Recipes
  • Indisch Kookboek
  • Ingredienten
  • Jamie Magazine
  • Janneke Vreugdenhil NRCNEXT
  • Janneke's Receptenpagina
  • Japanse Keukenmessen
  • Japanse Winkeltje
  • Jarreau Patisserie Den Haag
  • Joel Robuchon
  • Joy of Baking
  • Kaas onder de aandacht
  • Kajal's Dreams
  • Klary Koopmans
  • Koekela
  • Koken en zo
  • Koken met Karin
  • Koken met Koos
  • Koken voor mijn dochter
  • Kook Jij
  • Kookboek kopen
  • Kookboek voor nette mensen
  • Kookkeuken
  • Kookmeisje
  • La Cucina
  • La Tartine Gourmande
  • Laduree Paris
  • Leraman Producten (Surinaams)
  • Liefde gaat door de maag
  • Maaike van Kessel
  • Martha Stewart
  • Mevrouw Gerritsen
  • Nature and More
  • Nordjus
  • Olivier Roellinger
  • Pat van den Wall Bake-Thompson
  • Patisserie Holtkamp Amsterdam
  • Patisserie Holtkamp Maassluis
  • Pierre Herme
  • Receptenweb
  • Roy's Recepten
  • Sarah aan de Kook
  • Schmidt Zeevis
  • Selamat Datang
  • Smaakvol Plezier
  • Smulweb
  • Sushi
  • Sushi Divers
  • Taartenshop
  • Tangerine Eats
  • Tante Lenny's kookhoekje
  • Taste The Wine Bar
  • Tea Travels
  • Thais eten
  • The Busty Baker
  • The Chef is Cooking at Home
  • The Gourmand Mom
  • This is Naive
  • Titli's Busy Kitchen
  • Truly Scrumptiousness
  • Uchiyama
  • Vegatopia
  • Vegetarisch Menu
  • Werelds Koken
  • Wildplukker
  • Yummy 4 Tummy
  • Zus en Zo

Yummie

Yummie

Stilleven

Stilleven

Koken met bloemen

Koken met bloemen

My Blog List

  • Carolines blog
    Prettige Feestdagen !
    1 month ago
  • Chez Loulou
    French Cheese and Wine
    2 months ago
  • Cooking with Mrs K
    Super Turmeric Drink! (Jamu)
    2 years ago
  • David Lebovitz
    Vietnam
    5 days ago
  • De kookschriften van oma Bea Thein
    Dadar kepiting - Krab met ei
    7 years ago
  • Emily'S Cooking (Makan2) Foray
    CC#38: Restaurant Style Fried Rice
    5 days ago
  • Er mag wel weer wat af
    In 80 keukens de wereld rond: #15 Bolivia, empanadas
    1 day ago
  • Favoriete recepten uit de keuken van 'oma' Lidy
    Snelle Bamisoep - Bami Kuah
    2 weeks ago
  • Food Wishes, Chef John
    Garlic Noodles – Roasted Garlic Crab Sold Separately
    1 day ago
  • Harry in de Keuken
    Cheesecake-Brownie
    6 years ago
  • Herberg De Ketel en de Kurk
    Rode vruchten met "Pissebessentaart"
    9 years ago
  • Home - Cookfreshfood
    Schaatsen 2017
    1 year ago
  • Jolande kookt!
    5x Uit de oven
    3 hours ago
  • just-cook-ing
    Nieuwe site!
    7 years ago
  • Kell's Kitchen
    Winnaar Rosti Mepal Winactie
    5 years ago
  • Le blog de Clementine
    Champignons farcis
    16 hours ago
  • receptenenzo
    gesmoorde tomaten
    4 years ago
  • RESEP CAMPUR +++
    Manicotti Menu Simpel Dan Mewah
    5 years ago
  • Slate Food
  • Steve's Cooking
    Air Fryer Salmon with Brussels Sprouts, Pomegranate and Wasabi Vinaigrette by Steven Dolby
    1 month ago
  • StrawBerry CAKE
    I'm MOVIN.....
    7 years ago
  • Sweet Freak©
    Let's be social
    4 years ago
  • Wat ik gegeten heb
    Heel lekkere Chocolade met Gedroogd Fruit en Zoute Pinda's
    1 day ago
  • Weekend Bakery
    Super chocolade mini muffins
    2 years ago
Awesome Inc. theme. Powered by Blogger.