Gevulde grotchampignons met macademianoten

10 grotchampignons
2 el boter
1 teen knoflook
2 sneetjes oud brood
50 g feta
200 g macademianoten
2 el fijngehakte peterselie
peper en zout

1. snij de steeltjes van de champignons in stukjes. Pel de knoflook en pers uit. Verhit 1 el boter in een pan, bak de champignonshoedjes aan. Hou warm. Verhit de rest van de boter in de pan en bak hierin de stukjes champignonsteel. Verkruimel het brood en voeg toe samen met de knoflook. Laat even bakken.
2. neem de pan van het vuur en verkruimel de fetakaas erover. Meng voorzichtig.
3. hak de noten grof en rooster ze in een droge pan. Meng de noten met het broodmengsel. Meng er de peterselie door. Breng op smaak met zout en peper.
4. vul de champignonhoedjes met het mengsel. Serveer warm.

Bron bijlage Vrouw