Dressings

Knoflookvinaigrette
  • 2 tl Dijonmosterd
  • 1 teen geperste knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 1 el rodewijn azijn
Sesam-gemberdressing
  • 50 ml limoensap
  • 1 tl rietsuiker
  • 1 cm gemberwortel, fijngeraspt
  • 1 el sesamzaad
  • 1 flinke geperste teen knoflook
  • 3 el Thaise vissaus
Balsamicodressing met kappertjes
  • 3 el olijfolie
  • 1 el uitgelekte kappertjes
  • 1 el witte balsamicoazijn met wat zout en versgemalen peper
Sinaasappelvinaigrette
  • 1 el witte-wijnazijn
  • het sap en rasp van 1 sinaasappel
  • 3 el olijfolie
  • 2 tl Dijonmosterd
Romige citroendressing

  • 1 fijngehakt lente-uitje
  • het sap en rasp van een halve citroen
  • 3 el mayonaise
  • 3 el karnemelk
Honing-mosterddressing

  • 1 el honing
  • 1 el rodewijnazijn
  • een paar blaadjes tijm
  • 2 tl grove mosterd
  • 3 el olijfolie
  • zout en versgemalen peper

Basic vinaigrette