Spaghetti met zeevruchten en chiliolie

6 el olijfolie extra virgine•2 tenen knoflook, in plakjes•1 rode peper, zaadlijsten verwijderd, in dunne reepjes• 300 g spaghetti• 1 zak gemengde zeevruchten (500 g diepvries) ontdooid• 6 el platte peterselie, fijngesneden• chilipeper uit de molen (AH)• 1 citroen in partjes

Bereiden

1 verhit de olie in een steelpan, voeg de knoflook en de rode peper toe. Neem van het vuur en laat 15 min staan.
2 kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking.
3 dep de zeevruchten met keukenpapier droog. Schenk de olie met de knoflook en de peper in een koekenpan. Verhit de olie en bak de zeevruchten 5 min. Schep regelmatig om.
4 giet de pasta af en schep alles bij de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en breng op smaak met chilipeper en zout. Verdeel de pasta op 4 borden en garneer met een schijfje citroen.