Salade van gegrilde aubergine en munt

2 aubergines, in plakjes
2 kleine venkelknollen, in plakjes
2 courgettes, in plakjes
olijfolie
150 g haloumi, in plakjes
1/2 kop munt, in stukjes gescheurd
3 el citroensap
2 el gehakte bladpeterselie
1 el honing
gekneusde peper

Smeer plakjes aubergine, venken en courgette in met wat olijfolie, leg ze op een hete, voorverwarmde grill en laat ze hierop 1-2 minuten aan beide kanten bakken, of tot ze zacht zijn. Smeer de plakjes haloumi in met wat olie, leg ze op een grillplaat of in een hete koekenpan en bak ze aan beide kanten 1 minuut of tot de haloumi goudbruin is.

Schik de gegrilde groenten en haloumi op borden en strooi de munt erover. Meng citroensap, peterselie, honing en peper en giet de dressing over de salade. Voorgerecht voor 4-6 personen.