Spaghetti (my try out)

Nog zo'n gerecht waar je eindeloos mee kunt varieren.
cocktailgarnalen
  • Uien (sjalotjes) en knoflook bakken in olie
  • Toevoegen lepel sambal, lepel suiker (gebruik altijd rietsuiker) en twee maggiblokjes
  • Meebakken: halve courgette (in kleine stukjes gesneden), gedroogde tomaten (in olie van AH) in kleine stukjes snijden en toevoegen.
  • Cocktailgarnalen en kreeftstaartjes toevoegen. De kreeftstaartjes wat kleiner snijden. Niet teveel, misschien zelfs niet en/en.
  • Gekookte spaghetti erbij (spaghetti na afhalen roeren met wat olie, belangrijk om spaghetti niet te gaar te koken).
  • Goed doorroeren (evt. wat extra olijfolie) en toevoegen, verse basilicum, kappertjes, in blokjes gesneden feta. 
    onmisbaar, basilicum
  • Opdienen en eventueel erover pecorino (vind ik persoonlijk erg lekker, pittige smaak) of parmezaanse kaas. Is niet echt nodig want er zit al feta in. Niet teveel smaken door elkaar.
  • Eten met Rucolasalade (met een frisse citroen-dressing en niet te veel ingredienten in de salade, de spaghetti heeft al veel smaak)
beste spaghetti

source: me just trying something out (reminder 4 me: artisjok, mozzarella, oregano, munt, sardientjes, salie, knoflookcroutons, ansjovis, chiliolie)